Kundanpassade smideskonstruktioner

Om företaget

Vår affärsidé ligger i att vi är med i hela kedjan som försäljning, konstruktion, tillverkning, ytbehandling och montering.

Kom till oss med en idé och vi skall göra allt för att förverkliga den.

Vi arbetar stenhårt för att hålla en hög servicenivå för våra kunder, i många fall betyder det korta leveranstider, men det kan också betyda att vi återkommer med pris, teknisk lösning eller svar på andra frågor på korta tider. Vi tillverkar enligt våra kunders specifika önskemål eller enligt vår standard.

Vi har mer än 25 års samlad erfarenhet i branschen.

Vi är certifierade av:

inspectaswedac

Historik

Företaget startades 2008 i samband med köpet av ett konkursbo. Tanken var att driva det vidare i samma anda som tidigare men de planerna lades ner runt 2011. Vi flyttade då i princip all verksamhet till systerbolaget Nilsson Plåtindustri AB.

Vi har dock valt att behålla namn och lokaler då vår vision har varit att starta upp det igen. Och vintern 2015/2016 så kom tillfället vi väntat på.

Två personer med lång erfarenhet från branschen blev tillgängliga. Stefan Belsing, har erfarenhet inom företags- och produktionsledning och Tomas Lundborg, har lång erfarenhet inom konstruktion och projektledning.

Vi ska tillhandahålla del- eller helhetslösningar med konstruktion, tillverkning, ytbehandling, leverans och montering.

Euro Svets Säffle AB

Säterivägen 34
661 30 Säffle